7 combinatii perfecte de rochii si coafuri


posted by Fantomica on , ,

No comments

Da, ai pus ochii pe rochia perfecta, care te avantajeaza din toate punctele de vedere. Dar te-ai gandit cat de mult conteaza coafura pe care o alegi pentru o tinuta deosebita? Trebuie sa tii cont ca parul tau nu numai ca iti incadreaza fata, dar continua de asemenea linia rochiei aleasa de tine. Nu te ingrijora, am gasit combinatiile ideale pentru orice tip de rochie ai alege.




Rochia cu un umar iti subliniaza linia gatului, asa ca este esential sa iti porti parul intr-o coafura mai inalta. Cocul de balerina este alegerea perfecta.




Rochia fara maneci este extrem de versatila. Poti sa iti lasi parul desfacut sau poti sa il prinzi. Incearca sa iti faci o carare intr-o parte sau adopta o coafura inedita, precum cea de la Philip Lim, si periaza parul pe spate si prinde partea de sus intr-un nod futurist.



Rochia cu decolteu adanc in V cere neaparat par desfacut, in bucle lejere. Nu iti prinde parul in spate, va fi mult prea plictisitor.




Rochia cu bretele groase in X
te obliga sa porti o coafura mai agresiva, texturata. O coafura lunga, texturata cu putina ceara iti va completa rochia si te va face sa arati perfect toata seara.



Rochia pe corp cu decolteu barca
iti va descoperi umerii asa ca acesta este punctul focal al tinutei. Totusi, nu iti prinde parul sus, altfel vei da o nota disgratioasa tinutei. Rochia este foarte moderna, asa ca poti continua pe acest ton si sa realizezi o coada impletita, usor texturata.




Rochia cu spatele gol este perfecta pentru coafurile tip bob. Nu acoperi farmecul spatelui gol cu un par lung; daca nu ai tunsoare bob nu te grabi sa te tunzi, prinde parul intr-un bob fals cu niste agrafe.


(Poze via Refinery29)

Leave a Reply