Idei deco - Amenajarea spatiilor mici


posted by Fantomica on ,

No comments

Stim cu totii ca a trai intr-un oras mare este, intr-adevar, foarte placut si are multe avantaje: magazine incredibile, restaurante grozave, locuri inedite unde putem iesi, teatru, muzee, toate la cativa pasi distanta (sau, ma rog, cateva taxiuri distanta). Singura problema in a locui intr-o metropola o reprezinta, totusi, locuintele minuscule in care trebui sa ne putem afisa toate lucrusoarele frumoase pe care le detinem!

Este pentru multi dintre noi o reala problema. Dar, poti afla mai jos cum sa iti depozitezi hainele si accesoriile sau sa aranjezi spatiul putin pe care il ai pentru o locuinta chic.



1. Perne mari si confortabile devin foarte usor masute, locuri in plus pentru musafiri sau pur si simplu obiecte decorative.






















2. O oglinda inalta mareste campul vizual si da adancime si impresia de spatialitate oricarei incaperi. Si, in plus, poti sa iti verifici orice tinuta la iesirea din casa, nu-i asa?




















3. Un fotoliu-pat poate oricand sa fie folosit pe post de camera pentru oaspeti. Iar daca spatiul tau este foarte foarte mica, poate sa fie chiar patul tau.






















4. Multe rafturi creeaza spatiu in plus pentru carti, pentru tablouri sau obiecte de arta, pentru a crea interes vizual si adancime.























5. O veioza inedita sau o lampa draguta te ajuta sa controlezi zonele pe care le doresti vizibile si adauga umbre misterioase incaperilor micute.


















Leave a Reply