Ghid de purtare - Jerseul supradimensionat


posted by Fantomica on ,

No comments

Profitati de acest jerseu calduros si comod cat timp este inca in trend. Acum poti sa il porti fara nici un fel de grija, pentru ca este la moda, dar si pentru ca mai jos ai cateva variante de a-l purta fara sa pari neingrijita sau lipsita de forma (stiu ca asta te ingrijoreaza).



Prinde-l in talie cu o centura mai lata. Lasa curelusele subtiri pentru haine mai lejere, un astfel de jerseu se potriveste cu ceva mai dur.



Poarta-l cu niste pantaloni skinny, la baza piciorului. Daca vremea iti permite, asorteaza-l cu o pereche de pantofi cu toc, iar daca este foarte frig poti sa il porti impreuna cu niste cizme inalte si soseste cu model.



Ia in considerare si teoria culorilor. Un jerseu de o culoare neutra este perfect, deoarece este mult mai stilat. Poarta-l cu pantaloni in culori tari si astfel vei avea o silueta mai alungita .



O fusta scurta, scurta transforma un jerseu supradimensionat intr-o tinuta numai buna de colindat cafenele si cluburi in acest anotimp. O pereche de colanti de iarna si cizme inalte si poti iesi linistita in frig.



Un pulover supradimensionat ar putea sa para prea casual pentru locul de munca, dar o camasa clasica pe sub el ii va da automat mai multa eleganta.




(Colaj via Refinery 29)

Leave a Reply