Geek chic - Tinute inspirate de Star Trek


posted by Fantomica on ,

No comments

Trendul Geek Chic ne demonstreaza in ultimul timp ca pasiunea pentru moda si iubirea pentru toate lucrurile geek nu trebuie neaparat sa se excluda reciproc. Asadar, iata mai jos cateva tinute inspirate de legendarul film Star Trek.

Tinuta Uhura



Uhura este faimoasa pentru rochia ei mini rosie si coafura cu parul perfect intins, mereu prins intr-o coada de cal.




Pentru a crea o tinuta similara, asorteaza o rochie scurta rosie unei jachete futuriste glamour si unor botine cu toc. Completeaza totul cu parul intins prins intr-o coada de cal si ochi conturati cu tus negru.


Tinuta Kirk



Rebelul Kirk poarta aproape intotdeauna tinute simple, uniforma lui de cadet fiind in intregime gri.




Inspira-te de la Kirk si creeaza o tinuta rebela cu o jacheta neagra de biker si ghete asortate. Pentru o doza mica de culoare poti introduce o esarfa mustar, care sa se asemene cu camasa auride de capitan a lui Kirk.


Tinuta Spock



Hibridul Spock poarte mereu culoarea albastru pentru a se distinge de ceilalti in calitatea sa de ofiter al stiintei. Este, mai mult ca sigur, unul dintre cele mai cunoscute personaje din Star Treck.




Aceasta tinuta este perfecta pentru a-l omagia pe Spock (cred ca si el ar fi de acord cu ea). Jeansii skinny gri sunt asortati unei camesi albastre si unui blazer albastru neon. Accesoriile, insa, fac totul - geanta gri este minunata pentru o sedinta la birou sau o intalnire de afaceri, cerceii sunt reminiscente ale planetei lui Spock, iar ceasul auriu te va ajuta sa fii mereu punctuala (precum Spock).

(Colaj via College Fashion)

Leave a Reply