4 tinute inspirate de animatia Tangled


posted by Fantomica on , ,

No comments

Una din animatiile recente de foarte mare succes, Tangled, povestea printesei Rapunzel, a inspirat urmatoarele tinute prin personajele sale simpatice. Alege-ti personajul preferat si creeaza-ti o tinuta inventiva. Eu am pus deja ochii pe tinuta a la Pascal!



Tinuta Pascal



Tinuta inspirata de adorabilul Pascal, cameleonul printesei Rapunzel. Reda caracterul simpaticului Pascal printr-o rochie verde, insotita de niste ghete inalte cu siret. Adauga un detaliu colorat (precum o esarfa) si suprapune cu un colier impletit. Inelul cu o soparla mica este o ultima nota pentru a completa tinuta.



Tinuta Flynn



Flynn Rider, dragut si aventurier, ne inspira pentru o tinuta cu jeansi skinny si o camasa verde inchis. Adauga cizmele lungi de calarie si o curea de piele asortata si incheie cu o geanta de postas, tot din piele.


Tinuta Maximus




Culorile fac totul in tinuta lui Maximus. Asadar, asorteaza o rochie simpla alba sau crem cu niste balerini eleganti (aurii daca se poate). Pentru o tinuta si mai ingrijita adauga o curea maro si alege accesorii precum o bentita impletita pentru par si un colier dragut.


Tinuta Mother Gothel



Mama cea rea din Rapunzel, nu este un personaj negativ tipic. Ea ne inspira sa purtam o rochita rosie din voal, impreuna cu o pereche de pantofi Oxford inchisi la culoare. Adauga putina sclipire cu niste cercei eleganti si un inel statement

(Poze via College Fashion)

Leave a Reply