Lectii de stil de la bloggeri - Jessica Stein


posted by Fantomica on , ,

1 comment

Realizarea unor tinute care sa fie in acelasi timp sofisticate si tineresti nu este o sarcina deloc usoara, de aceea am onoarea sa v-o prezinta pe Jessica Stein, al carei blog reprezinte imbinarea perfecta a acestor doua tendinte. Blogul ei este o imbinare minunata intre pasiunea pentru "hoinarit" (bloggerita calatoreste foarte multa in toata lumea) si iubirea pentru stil si haine. Merita, asadar, sa aruncam un ochi asupra tinutelor ei remarcabile pentru a ne inspira in aceasta primavara. Iata ce sfaturi va dau eu:


1. Din acest nou sezon incearca sa folosesti tehnica "blocurilor de culoare". Incepe cu parti mici de culori intense, iar dupa ce devii mai indrazneata si poti crea cu maiestrie o tinuta colorblocking, ia si tu exemplul Jessicai.

2. Creeaza tinute "uni", intr-o singura culoare, care iti vor pune in valoarea cu siguranta silueta.


3. Incearca sa integrezi in garderoba ta cateva piese care sa aiba printuri interesante. Le poti asorta la o pereche de pantaloni nude sau la o fusta si obtii foarte usor un look sofisticat.



4. Cand vine vorba de stil, nu te sfii, chiar daca esti o persoana mai timida. Incearca sa porti din cand in cand si piese vestimentare indraznete, cum ar fi fusta voalata a bloggeritei de mai sus. Efectul este sofisticat dar tineresc in acelasi timp!


(Poze via Jessica Stein)

1 comment

Leave a Reply