Manichiura festiva si funky


posted by Fantomica on , ,

No comments

Deja auzi clinchetul clopoteilor? Asta nu poate insemna decat un singur lucru, e timpul de o noua runda de sarbatori de iarna. Si odata cu ele va aduc si cateva idei foarte dragute de manichiura, dar fiti fara griji, nu am de gand sa va prezint clasicele desene cu reni sau oameni de zapada. Veti vedea o reinterpretare a Craciunului in urmatoarele trei idei de manichiura festiva. Sa aveti aproape colectia de oje si mult spor la creat!

1. Ninsoare


Acest design are la baza fulgii de zapada in toata gloria lor inghetata. Vei avea nevoie de oja albastru inchis cu sclipici, de oja alba si de o pensula subtire de pictat.


Picteaza unghiile cu un strat de oja albastru inchis, lasa sa se usuce iar apoi deseneaza cu oja alba si pensula subtire trei linii subtiri, incepand de la marginea unghiei. Fiecare linie ar trebui sa ajunga pana la mijlocul unghiei. Apoi fa un V la capatul fiecarei linii, urmat de unul mai micut sub el. Schimba marimea liniilor si amplasarea lor pe fiecare unghie ca sa arate grafic si cool, nu perfect si pretios.

2. Unghii cadou


De ce sa fie numai cadourile ambalate frumos si colorat de sarbatori? Daruieste-le si unghiilor tale un rasfat in culorile vedeta ale sezonului. Vei avea nevoie de o pensula subtire, alb, rosu, verde si auriu.


Traseaza o linie groasa cu auriu pe mijlocul unghiei si pe diagonala iar apoi cu rosu traseaza de o parte si de alta a ei cate o linie rosie. Apoi traseaza o linie verde si una alba, iar de cealalta parte inverseaza ordinea. Partile de sus si de jos ramase le umpli apoi cu oja aurie.

3. Peppermint


Inspirata de clasicele bastonase Peppermint, alb cu rosu, aceasta manichiura necesita o mana sigura, oja alba si rosie si o pensula subtire.


Incepand dintr-un punct din centrul unghiei desenati o linie arcuita cu rosu. Apoi, pornind din acelasi punct deseneaza o alta linie arcuita sub prima. Mai creeaza de cealalta parte inca doual linii arcuite iar apoi umple spatiile cu oja rosie si apoi cu oja alba.

(Poze via Refinery29)

Leave a Reply