Un decembrie rustic - idei decorative


posted by Fantomica on , ,

1 comment

Foloseste globuri stralucitoare si pasari decorative vintage pentru a transforma o coronita simpla din crengi de brad.


Poti aduce caldura intr-o incapare prin culori calde precum rosu, portocaliu si roz. Poti opta pentru un covoras rustic sau detalii de Craciun in aceste nuante.


Aici, albastrul bogat al canapelei de catifea este potrivit intr-un mod minunat cu o mocheta de plus alba iar lumina de iarna este reflectata de aranjamentul de oglinzi de deasupra semineului.


Pentru zilele cand esti gazda petrecerilor, amesteca diverse modele de scaune albe, adauga mesei crengi de brad verzi si cateva detalii de albastru glacial.


Adauga stralucire scaunelor din casa cu niste coronite simple din vasc sau brad, impletite cu margele sau cristale micute.


Gateste niste biscuiti deliciosi de Craciun, in diverse forme ( omuleti de zapada, pasari, braduleti) si agata-i in pomul de Craciun in locul globurilor clasice. Vezi aici reteta.


Nuantele glaciale de albastru arata fabulor alaturi de mobila veche, antica. Foloseste-le pentru lumanari, suporturi de lumanari sau tapet.


O cizmulita de Craciun homemade alaturata unei ghirlande din brad poate impodobi orice raft din casa sau holul.


Nu uita sa decorezi dormitorul - insira lumanari, suporturi de lumanari sau pahare amestecate in care sa pui lumanari, toate in nuante placute de roz, crem si rosu.

(Poze via House to Home)

1 comment

Leave a Reply