Manichiura de sezon


posted by Fantomica on , ,

No comments

Iata cateva idei de manichiura de experimentat in aceasta toamna/iarna de noiembrie. Mai ales ca acum ne petrecem parca mai mult timp prin casa, e momentul oportun sa ne exersam "arta unghiilor". Iata ce va propun eu, promit ca e usor de facut! Pregatiti-va doar trusele cu muuuulta oja :)

1. Foliaj de toamna

Acest model este un adevarat omagiu adus toamnei. Dupa cum vezi in imagine, ai nevoie de o oja transparenta, neagra, aurie, oranj arsa si un visiniu-ruginiu.


Trebuie sa desenezi o "frunza" ceva mai mare pe fiecare unghie in parte. Apoi adauga la intamplare pete de culori diferite in jurul acestei frunze, pana umpli unghia.



Cu ajutorul ojei negre cu o pensula ceva mai subtire, fa conturul frunzei pe fiecare unghie. Alege apoi la intamplare alte pete de culoare, in partea de sus si de jos a unghiei, si contureaza-le in acelasi mod. E ca si cum ai construi gramezi de frunze pe unghiile tale ;))


2. Placinta cu visine

Acest model de manichiura nu numai ca arata delicios si iti lasa gura apa, dar este si lipsit de orice calorie ;)) Vei avea nevoie de un visiniu pentru "umplutura" si o nuanta de crem pentru "crusta" placintei tale de visine.


Incepe prin a-ati oja toate unghiile cu visiniul ales de tine. Din centru, apoi, incepe prin a trasa cu o pensula mai subtire dungi diagonale cu nuanta de crem.


Apoi, dupa ce se usuca prima tura de linii diagonale mai traseaza niste linii in directia opusa. Astfel vei crea efectul de "crusta" al placintelei.

(Poze via Refinery29)

Leave a Reply