Tendinte - culorile primaverii 2012


posted by Fantomica on ,

No comments

Chiar daca primavara se incapataneaza sa apara deocamdata, eu tot cu gandul la viitoarele tendinte sunt. Deja am colindat magazinele pentru a studia noile colectii si am observat ca primvara 2012 va fi una foarte colorata. Veti vedea mai jos culorile vedeta ale sezonului, din care va sfatuiesc sa va alegeti doua sau trei care va plac si va avantajeaza si sa va innoiti garderoba sau accesoriile.

1. Tangerine



Tangerine este CULOAREA lui 2012, asa ca pregatiti-va sa o vedeti peste tot anul acesta. Fiind o nuanta de portocaliu puternic spre rosu, se potriveste cu majoritatea tipurilor de ten. Cu toate acestea, daca nu esti foarte indrazneata si nu doresti sa iesi foarte mult in evidenta, te sfatuiesc sa te limitezi la accesorii sau oja in nuante de tangerine.



2. Verde menta



Culorile pastelate vor fi din nou in tendinte anul acesta, iar dintre ele cel mai trendy este verdele menta. Verdele menta se potriveste bine cu foarte multe culori, printre care galben, roz si cu albastru verzui.




3. Roz corai


Primavara nu ar fi primavara fara nuante de roz corai. Aceasta culoare este combinatia perfecta de feminintate si indrazneala, asa ca nu trebuie sa va lipseasca din garderoba.



4. Verde "Kelly"


Vedetele de la Hollywood au inceput deja sa poarte aceasta nuanta indrazneata la ultimele evenimente de pe covorul rosu. Aceasta nuanta indrazneata de verde se potriveste oricarui tip de ten, deci nu sta pe ganduri daca vrei sa fii in tendinte.




(Pozele colaj via College Fashion)

Leave a Reply