Tendinte in manichiura - Unghii in nuante pastel


posted by Fantomica on ,

No comments


Tranzitia catre noile culori vedeta ale sezonului nu inseamna ca trebuie sa plonjam direct in haine neon chiar acum. Nuantele de pastel adauga o pata foarte frumoasa de culoare tinutelor tale, fiind in armonie deplina cu tenul inca iernatic. Iata mai jos ce nuante pastelate sunt in voga pentru manichiurile din primavara 2012:

Verdele menta

Culoarea vedeta a podiumului, acest verde hibrid este culoarea perfecta pentru ca este vesel fara a fi prea tipator. Nu este prea feminin, asa ca poate fi asortat cu usurinta unor tinute mai punk si, in plus, se potriveste oricarui tip de ten.




Lila

Aceasta nuanta pastelata de lila este foarte interesanta de combinat cu neon dar se potriveste si cu alb sau crem. Incearca, totusi, nuanta cea mai potrivita tenului tau deoarece in general avantajeaza tenurile oliv sau medii.



Roz pal

Primavara asta vedem peste tot culori fresh, obraji imbujorati, printuri florale si ce se potriveste cel mai bine cu toate acestea este, evident, rozul pal pentru manichiura. Pentru a alege varianta cea mai potrivita de roz, incearca sa asortezi oja cu rujul preferat sau cu blushul tau.




Leave a Reply