Geek Chic - Moda inspirata de The Big Bang Theory


posted by Fantomica on ,

No comments

Serialul The Big Bang Theory este, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai reusite serii TV ale tuturor timpurilor. Umorul este absolut senzational iar personajele si toate geek trivia pe masura. Asadar, nu am rezistat tentatiei de a posta un articol legat de tinute pe care le pot reinterpreta dupa modelul The Big Bang Theory. Bazinga!


Sheldon

Arogantul si de multe ori nesuferitul Sheldon Cooper este faimos pentru mintea lui stralucita si pentru obsesia pentru comic books si Star Trek. In mod evident, nu este in nici un fel pasionat de moda, dar este destul de consecvent cand vine vorba de tricouri cu design grafic si model de plaid. Asorteaza un tricou Green Lantern cu o camasa cu maneci lungi in carouri, colanti si pantaloni scurti dn plaid.





Leonard

Leonard Hofstadter, si el un fizician inteligent, pasionat de comic books si SF, tanjeste dupa normalitate si dupa o relatie cu vecina lor, Penny. Tocmai din nevoia de a se integra, Leonard isi pastreaza si garderoba destul de normala: de obicei poarta un tricou grafic, o bluza cu gluga, jeansi si tenisi. Adopta si tu acest stil lejer, dar profita de simplitatea pieselor vestimentare pentru a te juca putin la capitolul culori. Completeaza tinuta cu ochelari cu rame de plastic si niste cercei mai glamour, in forma de stelute.







Penny

Chelnerita la Cheesecake Factory, visand sa ajung actrita in L.A., Penny este mereu uimita si intrigata de comportamentul si pasiunile celor patru prieteni supradotati, dar pana la urma invata sa le accepte toate excentricitatile. Stilul lui Penny este foarte relaxat si colorat, nu foarte sofisticat sau iesit din comun. O tinuta a la Penny s-ar compune dintr-un top colorat, un cardigan subtire si deschis la culoare, o pereche de pantaloni scurti si sandale fara toc, de plaja.







Howard

Howard Wolowitz este un inginer spatial, dar singurul din cei patru fara doctorat. Se crede un adevarat macho si este aproape tot timpul respins de femei din cauza avansurilor ciudate pe care le face. Howard adora jenasii colorati si curelele cu diverse teme, dar semnatura sa este, cu siguranta, bluza pe gat. Pentru a fi in spiritul lui Howard, poarta evident o bluza pe gat in culori neutre, o pereche de jeansi colorati, o camasa simpla si o pereche de tenisi cu buline, pentru a amesteca patternurile.






Raj

Dr. Rajeh Koothrapalli, specialist in astrofizica si prietenul cel mai bun al lui Howard, este originar din India dar iubeste cultura si mancarea Americana. Este extrem de timid si nu poate vorbi cu femeile decat atunci cand bea. Raj adora modelele psihedelice si are o colectie impresionanta de veste. Pentru a reda stilul lui Raj incearca o varietate de patternuri, insa nu incarca schema cromatica.







Bernadette

Bernadette este colega lui Penny si mai nou logodnica lui Howard. Bernadette este de obicei draguta si vesela, insa uneori isi pierde cumpatul si devina imediat copia fidela a mamei lui Howard. Stilul ei este destul de feminin, aducand aminte de moda anilor '50, co modele florale, fuste si cardigane feminine. Completeaza tinuta cu o perechi de ochelari cu rame, pantofi cu toc gros si niste cercei in forma de inimioare.







(Colaj via CollegeFashion)

Leave a Reply