3 tinute perfecte pentru un picnic in parc


posted by Fantomica on ,

No comments

Odata ce incep sa creasca temperaturile vine din nou vremea iesirilor in aer liber si a picnicurilor in parc. Picnicul nu ne da mari batai de cap: limonada, niste biscuiti, sandwichuri pentru toate gusturile si o carte sau un joc. Dar ce ne facem in privinta hainelor? La aceasta intrebare sper sa va pot raspunde mai departe. 



Draguta si insorita - Poti sa iti inveselesti foarte usor o tinuta cu un cardigan de vara in culori vii. Eu iti recomand sa asortezi un astfel de jerseu cu o rochie finuta si draguta cu dungi sau buline finute. Ochelarii de soare pastelati, sandalele finute si poseta impletita sunt doar cireasa pe tortul sartorial. 



Puterea pedalelor - In ultimul timp mersul pe bicicleta a revenit in atentia noastra, din fericire. Trebuie, asadar, sa va propun si o tinuta in cazul in care faci un picnic cu bicicleta. Niste pantaloni verzi, un top retro si niste mocasini neon-neutru sunt intruchiparea perfecta a primaverii. 



Razboinica de weekend - Intre a-ti face stocul cu produse de plaja, a gasi un loc in parc si a ajunge in parc, mai ales in marile orase, picnicul poate deveni o adevarata aventura. Iti sugerez, deci, sa te imbraci pe masura. Acest tip de rucsac nu putea fi mai potrivit, iar palaria si cerceii adauga o nota de indrazneala. 


(Poze via Refinery 29)

Leave a Reply