Trenduri pe care oricine trebuie sa le incerce o data in viata


posted by Fantomica on

No comments

Foarte multe femei refuza din start foarte multe din tendintele populare fara macar a le incerca inainte ("Stiu ca o sa imi stea rau!", "Nu o sa ma prinda"). Dar totusi, de unde stii ca o rochie mulata pe corp nu te va prinde, daca nu ai incercat inainte? Convingerea mea ferma este ca trebuie sa incerci orice, macar o data in viata, mai ales cand vine vorba de tendinte si moda. Iata, asadar, ce va propun eu sa incercati cel putin o data in viata:



Baschetii - Cine nu a probat niciodata o pereche de tenisi inalti cu un interior aerisit si moale ar trebui sa mearga urgent la cel mai apropiat magazin de specialitate. Nu numai ca sunt foarte comozi, dar transforma orice tinuta intr-una cool si lipsita de foarte multe griji.



















Un ruj roz, indraznet - Majoritatea femeilor se bazeaza pe clasicul ruj rosu cand vine vorba de machiajul buzelor. Rozul este, deci, un teritoriu necunoscut, desi nuantele minunate arata bine cu orice tip de ten, fara a te face sa arati ieftin!



















Un inel periculos - Cu cat e mai subtire granite dintre bijuterie si arma periculoasa, cu atat vei avea un look mai interesant si boem.


















O salopeta - Daca in acceptiunea ta o salopeta isi are locul in garderoba unei scolarite, incearca sa privesti lucrurile in felul urmator: sunt, practic, niste rochii cu picioare. In ciuda varstei, a corpului sau a stilului tau, exista in magazine cu siguranta salopeta pentru tine.



















Un costum complet alb - Probabil aveti cu toate niste temeri atunci cand vine vorba de tinutele complet albe. Dar, va asigur, nu stiti ce pierdeti daca nu incercati o astfel de tinuta, mai ales in acest anotimp. Este perfect si pentru birou!


















( Poze via Refinery29)

Leave a Reply