Proiect DIY - Pantaloni scurti cu buzunare dantelate


posted by Fantomica on ,

No comments




Acum ca stim ce culori vor domina primavara si vara lui 2012, am putea incepe pregatirile pentru o garderoba personalizata. Pentru asta eu voi pune in practica urmatorul proiect de crafting: voi incerca sa transform o pereche de pantaloni scurti pastelati, adaugand detalii din dantela. Tehnica este foarte simpla si nu aveti nevoie de mare lucru. Sper ca v-am inspirat suficient pentru a va scoate kitul de cusut si materialele nefolosite din dulap. :)

Aveti nevoie de:

  • orice pereche de pantalon (lungi sau scurti) care au buzunare
  • dantela
  • foarfeca
  • ac si ata
  • un marker

Pasul 1

Aliniaza materialul din dantela cu buzunarul pe care vrei sa il decorezi si cu un marker traseaza o linie punctata pe dantela, de jur imprejurul buzunarului. Asta va asigura ca dantela este de aceeasi marime cu buzunarul ales.

Pasul 2

Taie materialul de-a lungul liniei punctate. La sfarsit va trebui sa ai un buzunar mic din dantela.

Pasul 3

Aliniaza dantela cu buzunarul pantalonilor si cu un ac mai subtire si cu ata alba incepe sa cosi de jur imprejur. Ai grija doar sa nu cosi si partile pantalonilor scurti.

La sfarsit daca vrei poti repeta operatiunea si cu alte buzunare, daca vrei un look simetric. Eu cred ca ma voi limita la unul singur, prefer partea asimetrica a lucrurilor ;)



Leave a Reply