Archive for august 2012

Smoothie de pepene verde


posted by Fantomica on , ,

No comments

Aceasta bautura este de-a dreptul miraculoasa, si iti va face cu siguranta ziua mai frumoasa, sau te va inveseli de-a dreptul.Proaspat, dulce, si cu siguranta nevinovat din punct de vedere caloric - te va hidrata garanta si va elimina orice urma de oboseala de pe fata ta.


Ingrediente

1/2 cana de gheata
3 cani de pepene verde
cateva frunze de menta
1/3 cana apa minerala
putin suc de lamaie

Pune in blender gheata, pepenele si frunzele de menta si pulseaza pana cand se omogenizeaza. Intr-un pahar inalt toarna apa minerala iar deasupra amestecul de pepene verde. Pofta buna si enjoy!


Link(Reteta via Refinery29)

5 piese perfecte pentru vara


posted by Fantomica on , ,

1 comment

1. Grouplove - Lovely cup





2. The Neighbourhood - Sweater Weather




3. Haim - Forever




4. Saint Motel - Honest Feedback




5. Voxhaul Broadcast - Turn the knife


Rochia corset - De la casual la glam


posted by Fantomica on ,

No comments

Daca si tu esti printre cele care intampina greutati cand vine vorba de transformarea tinutelor, de la casual la elegant, nu iti face griji. De acum voi introduce o noua categorie la blog, care o sa va ajute sa transformati piese de imbracaminte de la tinute de zi (pentru birou sau scoala) in tinute de seara. 

Voi incepe saptamana aceasta cu rochia corset. Probabil va intrebati cum poate o rochie corset sa fie purtata in tinute de zi cu zi. Aveti putin rabdare, veti vedea ca nu veti arata ca la un concert Madonna sau ca un personaj din True Blood. 

Rochia Corset - Tinuta de zi



Cand vine vorba de rochiile corset, este foarte important sa alegi cu mare grija materialul potrivit. Asadar, pentru a avea o rochie care sa se preteze si pentru o tinuta de zi trebuie sa alegi materiale usoare, naturale si culori deschise. Nu iti mai ramane decat sa adaugi un cardigan cu un print feminin, floral, si incheie cu o curea maro in talie pentru un look casual. Accesorizeaza cu sandale simple de vara, niste cercei jucausi si o posetuta intr-o culoare puternica. 

Rochia corset - Tinuta de seara 


Pentru o tinuta eleganta pentru o iesire in oras nu trebuie decat sa asortezi rochia unor sandale nude cu toc. Vei avea astfel un look sexy dar feminin si delicat in acelasi timp. Pentru un plus de eleganta si o nota sofisticata, accesorizeaza tinuta cu o poseta clasica si bijuterii glam. 


(Colaj via College Fashion)