Archive for mai 2012

3 tinute perfecte pentru un picnic in parc


posted by Fantomica on ,

No comments

Odata ce incep sa creasca temperaturile vine din nou vremea iesirilor in aer liber si a picnicurilor in parc. Picnicul nu ne da mari batai de cap: limonada, niste biscuiti, sandwichuri pentru toate gusturile si o carte sau un joc. Dar ce ne facem in privinta hainelor? La aceasta intrebare sper sa va pot raspunde mai departe. 



Draguta si insorita - Poti sa iti inveselesti foarte usor o tinuta cu un cardigan de vara in culori vii. Eu iti recomand sa asortezi un astfel de jerseu cu o rochie finuta si draguta cu dungi sau buline finute. Ochelarii de soare pastelati, sandalele finute si poseta impletita sunt doar cireasa pe tortul sartorial. 



Puterea pedalelor - In ultimul timp mersul pe bicicleta a revenit in atentia noastra, din fericire. Trebuie, asadar, sa va propun si o tinuta in cazul in care faci un picnic cu bicicleta. Niste pantaloni verzi, un top retro si niste mocasini neon-neutru sunt intruchiparea perfecta a primaverii. 



Razboinica de weekend - Intre a-ti face stocul cu produse de plaja, a gasi un loc in parc si a ajunge in parc, mai ales in marile orase, picnicul poate deveni o adevarata aventura. Iti sugerez, deci, sa te imbraci pe masura. Acest tip de rucsac nu putea fi mai potrivit, iar palaria si cerceii adauga o nota de indrazneala. 


(Poze via Refinery 29)

Ghid de stil - Manichiura galben lamaie


posted by Fantomica on ,

No comments




Aceasta nuanta de pastel este perfecta pentru acest sezon. Galbenul lamaie este chiar in tendinte in aceasta vara, plus ca merge foarte bine cu pielea bronzata! :)


Imi place: Colectia Ban.Do primavara-vara


posted by Fantomica on

No comments





Colectia ban.do pentru primavara-vara 2012 este plina de culoare si sclipire, feminina si adorabila. Imi plac foarte mult penele de strut pastelate, agrafele de par cu sclipici colorat, agrafele cu pom-pom colorat. Ce sa mai vorbesc de geeanta de plaja cu inimioara si costumul de baie ca o acadea!


(Poze via Ban.do)

Cum sa realizezi un aranjament floral


posted by Fantomica on , ,

No comments

Imi place foarte mult sa am casa plina de flori, mai ales in acest moment al anului, si in special daca am parte de musafiri (acum ca a venit weekendul). Buchetele mele preferate sunt cele chic si simple, din flori de sezon. Iata in ce fel poti sa ai si tu o camera inflorita, cu un buchet simplu, de primavara tarzie:


Pasul 1: Alege vaza in care vrei sa faci aranjamentul. Pentru flori colorate merg foarte bine vaze la fel, colorate cat mai neutru.


Pasul 2: Alege flori foarte colorate, de primavara, dar limiteaza-te la o paleta de 3 nuante diferite. Aici aveti galben, roz si verde. Foarte fresh!


Pasul 3: Presara niste praf hrana pentru flori sau niste zahar, iar apoi umple vazele cu apa de trei sferturi.


Pasul 4: Taiati cozile florilor, folosind o foarfeca foarte buna. Cozile se taie mereu pe diagonala!


Pasul 5: Incepe prin aranjarea florilor in vaza. Incepe cu un buchetel si sprijina-l de marginea vazei. Continua sa adaugi flori pe marginea aranjamentului, iar apoi mergi treptat catre centrul aranjamentului. Pe masura ce tai cozile florilor, nu uita sa lasi florile din centru mai lungi.


Pasul 6: Este foarte important sa te joci cu texturile si culorile florilor!


Voila! 3 aranjamente perfect chic si proaspete!