Archive for octombrie 2011

Halloween-cool stuff! Muhaha


posted by Fantomica

No comments

O fi traditie sculptatul in dovleci si trick-or-treatul peste ocean, dar chestiile care intr-adevar imi plac de acest Halloween, si pe care chiar tin sa le imprumut, sunt manichiurile foarte dragute pe care am voie sa le port in liniste cateva zile. Si mi-am luat inspiratie de la Refinery 29, cu urmatoarele unghiute a la Halloween:

Ochisori care te bantuie, foarte foarte simplu de realizat. Ai doar nevoie de oja neagra si alba, putina rabdare si o mana sigura.












Evident, oja alba si rosie cu ajutorul unui pai subtire, cu un singur avertisment: o sa faci mizerie! Dar chiar merita, pentru ca efectul este chiar senzational. Recomand ;)









Al doilea lucru care ma incanta cand vine vorba de Halloween este placinta de dovleac, sau faimoasa PUMPKIN PIE. Nu am crezut niciodata ca o sa imi placa atat de mult, dar weekendul acesta am incercat o reteta adevarata de "placinta americana", si este cu adevarat un deliciu. Pentru un desert usor de realizat si care sa te rasfete in aceasta toamna, dati un ochi la reteta Marthei Stewart.

Ce mai purtam toamna asta tarzie?


posted by Fantomica

No comments

Pentru ca vremea ne da tot mai multe batai de cap, iar din noiembrie si pana in martie vom avea nevoie de el (PALTONUL), e imperios necesar pentru fiecare din noi sa ne gasim haina perfecta in acest anotimp rece. Da, stiu, vremea de iarna este la fel de interesanta si incintanta pentru orice iubitoare de moda ca si o vizita la dentist, DAR veti vedea mai jos ca paltonul poate sa devina chiar creativ, si preturile pot fi accesibile. Spor la shopping, asadar!


Haina cu guler inalt, si foarte buna pentru zilele mohorate si reci ce vor urma, H&M


























Haina colorata si super trendy, perfecta daca vrei sa iesi din monotonia negru, maro si gri, ZARA






















Si pentru ca este sezonul petrecerilor, atat in familie, cat si la birou, aceasta haina sigur poate sa te scoata din anonimat, H&M